Kunststof kozijnen prijzen vergelijken?

Vul je adres in en vergelijk prijzen van 3 installateurs bij jou in de buurt

 

Binnen 1 minuut geregeld

Bespaar tot 40%
Gratis en vrijblijvend
100% onafhankelijk
Gecertificeerde installateurs
Klantreview score 4.8 | 274 reviews
kunststof kozijnen

Gemiddelde prijzen voor losse kunststof kozijnen

Vast kunststof kozijn

Vast kozijn

  • Incl. installatie: Ja
  • Gem. productgarantie: 10 jaar
  • Materiaal: Kunststof
€150,- per m²
Prijs berekenen
Draaikiepraam kunststof kozijn

Draaikiepraam

  • Incl. installatie: Ja
  • Gem. productgarantie: 10 jaar
  • Materiaal: Kunststof
€250,- per m²
Prijs berekenen
Schuifraam kunstof kozijnen

Schuifraam

  • Incl. installatie: Ja
  • Gem. productgarantie: 10 jaar
  • Materiaal: Kunststof
€300,- per m²
Prijs berekenen
Rolluik kunststof kozijnen

Inbouw rolluiken

  • Incl. installatie: Ja
  • Gem. productgarantie: 5 jaar
  • Materiaal: Kunststof
€250,- incl. btw per stuk
Prijs berekenen

Reviews

U. Q. Kuiper Bij offertematcher vergeleken welk bedrijf onze oude kozijnen konden ontvangen. 3 offertes ontvangen en gekozen om onze oude kozijnen te vervangen voor kunststof kozijnen.
9
Finn Sanders Goede service van Offertematchter en een goede match voor het vervangen van onze kozijnen gevonden.
8
O. P. Scholten Makkelijk en simpel offertes voor kunststof kozijnen kunnen vergelijken.
9
Lotte van Dongen Offerte aangevraagd voor het vervangen van onze ramen, kozijnen en een schuifpui. Goede matches gemaakt en offertes ontvangen. Nu nog een keuze maken.
9
V. W. Post Wij zijn heel blij met de offertes die wij hebben ontvangen voor onze kozijnen en ramen.
10
Jesse de Boer Offerte opgevraagd voor kunststof kozijnen en onze oude houten kozijnen te vervangen. Binnen 1 dag netjes 3 overzichtelijke offertes ontvangen.
10
A. R. van der Velde Offertematchter jullie zijn Top! Snel een keuze kunnen maken voor onze kozijnen.
9
Tess de Koning Duidelijke offertes ontvangen voor het vervangen van onze kozijnen.
8
S. M. van Dijk In de eerste instantie gekozen om houten kozijnen offertes te ontvangen. Toch een match gemaakt met een bedrijf die kunststof kozijnen levert. Uiteindelijk blij en wij gaan toch voor kunststof.
9
Noah van de Ven Makkelijk om offertes op te vragen voor kozijnen!
8
L. T. van den Heuvel Beste match is gemaakt, top service. Nu een afspraak inplannen voor het plaatsen van de kunststof kozijnen.
10

Hoe het werkt

Snel en eenvoudig prijzen van de beste kunststof kozijnen installateurs vergelijken zonder eindeloos te zoeken? Wij maken het gemakkelijk door je gratis en vrijblijvend te verbinden met de meest geschikte en voordelige kunststof kozijnen installateurs voor jouw unieke situatie. In drie stappen kun je prijzen vergelijken, volledig afgestemd op jouw voorkeuren.

stap 1

Geef je voorkeuren aan

Vul het formulier volledig in voor een duidelijk beeld van jouw situatie en wensen. Er zijn geen verplichte vragen, maar meer details helpen ons de beste installateurs voor jou te vinden.

stap 2

Start het algoritme

Ons algoritme analyseert jouw situatie en wensen en selecteert binnen 5 minuten de 3 beste kunststof kozijnen installateurs voor jou. Je ontvangt direct een melding bij een match.

stap 3

Vergelijk en kies

Je ontvangt prijzen op maat van de gekozen installateurs om te vergelijken en kunt vrijblijvend een keuze maken, zonder enige verplichting.

Kunststof kozijnen prijzen vergelijken?

Vind eenvoudig de voordeligste kozijnen specialist

Vergelijk prijzen
  • Je betaalt nooit te veel: door prijzen te vergelijken, krijg je een helder beeld van wat een eerlijke prijs is voor de installatie van kunststof kozijnen. Dit helpt je de beste deal te vinden die past bij jouw budget, zonder bang te hoeven zijn dat je te veel betaalt.
  • Je kiest voor de juiste kwaliteit: het vergelijken van prijzen stelt je in staat om de installateur te selecteren die het beste aansluit op jouw wensen, rekening houdend met jouw woning en de specifieke kenmerken van de kozijnen. Zo kies je een installateur die de juiste kwaliteit levert en optimaal functioneert in jouw situatie.
  • Je kiest voor de service die bij jou past: service is niet alleen een kwestie van gemak; het beïnvloedt ook de kosten. Of je nu zelf onderhoud wilt uitvoeren of direct hulp wenst bij problemen, door de juiste installateur te vinden krijg je een servicepakket dat aansluit bij jouw wensen.
  • Onderhoudsarm: een simpele doekbeurt is voldoende om ze schoon te houden.
  • Lange levensduur: ze zijn bestand tegen slijtage, wat zorgt voor een duurzame investering.
  • Uitstekende isolatie: houdt warmte binnen in de winter en buiten in de zomer.
  • Ze zijn veilig: Voorzien van stalen inlagen en hoogwaardige slotmechanismen voor betrouwbare beveiliging.
  • Milieuvriendelijk: volledig recyclebaar aan het einde van hun levenscyclus.

Kunststof kozijnen prijzen vergelijken?

Vind eenvoudig de voordeligste kozijnen specialist

Vergelijk prijzen

Wanneer je overweegt om kunststof kozijnen te plaatsen, speelt de prijs natuurlijk een grote rol. In de onderstaande tabel vind je duidelijke prijsinformatie voor verschillende configuraties van kunststof kozijnen. We geven inzicht in wat gangbare configuraties kunnen kosten, afhankelijk van de woningtype waarin ze geïnstalleerd worden.

Bezoek onze specifieke pagina voor meer gedetailleerde informatie over de kosten van kunststof kozijnen.

Woningtype Configuratie Omschrijving Kosten
Tussenwoning 2 ramen en 1 deur Basis kunststof kozijnen met standaard dubbelglas €2.500 - €3.000
Appartement 2 ramen en 1 deur Basis kunststof kozijnen met standaard dubbelglas €2.500 - €3.000
Hoekwoning 4 ramen en 2 deuren met triple glas Uitstekende isolatiewaarde en verhoogde veiligheid €5.500 - €6.000
Vrijstaand 3 ramen met HR++ glas en 1 schuifdeur Hogere isolatiewaarde en geavanceerde schuifdeur €4.000 - €4.500
Twee-onder-een-kap 3 ramen met HR++ glas en 1 schuifdeur Hogere isolatiewaarde en geavanceerde schuifdeur €4.000 - €4.500
Scroll naar rechts voor meer informatie

Toelichting: de prijsindicaties zijn gebaseerd op de gangbare configuraties en materialen voor elk woningtype. De genoemde kosten kunnen variëren afhankelijk van specifieke afmetingen en extra opties. De tabel is voor het laatst bijgewerkt op 13 juni 2024.

Na het overwegen van de kosten van kunststof kozijnen is het tijd om te kijken naar subsidiekansen. De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) in 2024 maakt het investeren in energiebesparende maatregelen zoals kunststof kozijnen met isolatieglas extra aantrekkelijk. De ISDE is een stimuleringsmaatregel van de overheid die bedoeld is om investeringen in energiebesparende technologieën, zoals kunststof kozijnen met isolatieglas, te ondersteunen. Deze subsidie maakt het financieel aantrekkelijker om maatregelen te nemen die bijdragen aan een lager energieverbruik en verbeterde isolatie van je woning.

De ISDE-subsidie heeft enkele aanpassingen ondergaan om het voor huiseigenaren aantrekkelijker te maken om te investeren in energiebesparende maatregelen zoals kunststof kozijnen:

  • Subsidiebedragen omhoog: je krijgt nu meer geld terug als je investeert in kunststof kozijnen met HR++ glas. Dit maakt de startkosten van energiebesparende verbeteringen veel toegankelijker.
  • Makkelijker aanvraagproces: het proces om subsidie aan te vragen is simpeler gemaakt, wat zorgt voor minder papierwerk en snellere verwerking.
  • Meer opties mogelijk: er zijn nu meer maatregelen die je kunt nemen om subsidie voor te krijgen, wat je meer keuzevrijheid geeft voor verbeteringen aan je woning.
  • Meer mensen komen in aanmerking: de regels zijn aangepast zodat meer mensen kunnen profiteren van de subsidie, waardoor meer huiseigenaren in staat zijn hun huis te verduurzamen.

De ISDE-subsidie heeft enkele aanpassingen ondergaan om het voor huiseigenaren aantrekkelijker te maken om te investeren in energiebesparende maatregelen zoals kunststof kozijnen:

Voorwaarden Omschrijving
Eigendom en hoofdverblijf Je moet eigenaar zijn en het moet je hoofdverblijf zijn.
Uitvoering door professionals Installatie moet gebeuren door erkende bedrijven.
Producteisen Kozijnen en glas moeten voldoen aan bepaalde isolatienormen.
Minimale oppervlakte Er is een minimale hoeveelheid glas die vervangen moet worden.
Scroll naar rechts voor meer informatie

Bezoek onze specifieke pagina voor gedetailleerde informatie over de ISDE-subsidie voor kunststof kozijnen in 2024 en advies over het aanvraagproces.

Kunststof kozijnen prijzen vergelijken?

Vind eenvoudig de voordeligste kozijnen specialist

Vergelijk prijzen

Wanneer je besluit je kunststof kozijnen te vervangen, kan het handig zijn om dit te laten doen door dezelfde installateur die ook de nieuwe plaatst. Hier zijn enkele voordelen:

  • Tijds- en kostenbesparing: één installateur voor zowel verwijdering als installatie kan het proces efficiënter maken, wat tijd en geld bespaart.
  • Expertise: een installateur die vertrouwd is met de nieuwe kozijnen zorgt voor een deskundige installatie, wat de kans op fouten vermindert.
  • Verantwoordelijkheid: als er onverhoopt iets misgaat, is duidelijk wie verantwoordelijk is, wat garantieclaims eenvoudiger maakt.

Als je je woning wilt verfraaien en tegelijkertijd de functionaliteit wilt verbeteren, kan een kunststof schuifpui de ideale keuze zijn. Deze schuifpuien bieden niet alleen een esthetische upgrade, maar verbeteren ook de verbinding tussen je binnen- en buitenleven, waardoor je woonruimte een nieuwe dimensie van openheid en licht krijgt.

Een kunststof schuifpui bestaat uit grote, duurzame glaspanelen omlijst door hoogwaardig kunststof, die soepel opzij schuiven om een ruime doorgang naar je tuin of terras te bieden. Kunststof is populair vanwege zijn lange levensduur, minimale onderhoud en uitstekende isolatie-eigenschappen.

Een kunststof schuifpui biedt tal van voordelen die niet alleen praktisch zijn, maar ook het woongenot aanzienlijk verhogen. Door de grote glasoppervlakken geniet je van overvloedige natuurlijke lichtinval, waardoor je woonruimte lichter en ruimer aanvoelt. Bovendien zorgt de gemakkelijke toegang tot je tuin of terras voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten, wat ideaal is voor het genieten van mooie dagen. De energie-efficiëntie van kunststof zorgt daarnaast voor een aangenaam binnenklimaat en helpt je stookkosten te verlagen. Met de duurzaamheid en het lage onderhoud van kunststof haal je een zorgeloze en veilige oplossing in huis, die beschikbaar is in diverse stijlen en kleuren om perfect bij je woning te passen.

Kunststof kozijnen prijzen vergelijken?

Vind eenvoudig de voordeligste kozijnen specialist

Vergelijk prijzen

Naast de uitbreiding met een schuifpui is er nog een andere veelgebruikte optie voor het upgraden van je woning: het integreren van een deur in je kunststof kozijnen. Deze combinatie biedt niet alleen een esthetische upgrade, maar versterkt ook de verbinding tussen je binnen- en buitenruimte, wat een nieuw niveau van openheid en comfort toevoegt aan je huis.

Een set kunststof kozijnen met deur bestaat doorgaans uit stevige, duurzame kozijnen en een geïntegreerde deur, omlijst door hoogwaardig kunststof. Deze configuratie biedt een solide, naadloze overgang van binnen naar buiten, ideaal voor toegang tot een tuin, terras, of balkon. Kunststof staat bekend om zijn langdurige kwaliteit, minimale onderhoud en superieure isolatie-eigenschappen.

Deze combinatie van kunststof kozijnen en deur is een populaire keuze voor veel huiseigenaren die hun woning willen verbeteren met een slimme, stijlvolle en energie-efficiënte oplossing. Wil je meer weten over hoe deze setup je woning kan transformeren? Lees verder op deze pagina voor gedetailleerde informatie over installatie, onderhoud en keuze van het juiste type kozijn voor jouw woning.

Deze pagina delen

Vind de beste kunststof kozijnen specialist voor jouw project.

Vergelijk prijzen
Offertes vergelijken
Geopend Vandaag 94 offertematches gemaakt
Klantreview score 4.8 | 274 reviews