Velux dakkapel

  • 100% onafhankelijk
  • Gratis en vrijblijvend vergelijken
  • Inzicht in kosten en garanties
  • Gecertificeerde installateurs

Dakkapel laten plaatsen?

Snel en eenvoudig prijzen voor dakkapellen vergelijken? Vul ons formulier in, laat ons algoritme de top drie specialisten selecteren en kies vrijblijvend de voordeligste optie.

Vergelijk prijzen
Klantreview score 4.8 | 274 reviews
Grijze velux dakkapel
  • Meer daglicht: tot 2,5 keer meer dan traditionele dakkapellen.
  • Snelle plaatsing: installatie vaak binnen één dag mogelijk.
  • Geen vergunning nodig: in de meeste gevallen is geen vergunningsaanvraag vereist.
  • Weinig onderhoud: duurzame materialen die weinig onderhoud vereisen.
  • Warmtewerend: opties voor eenvoudige montage van warmtewerende producten.

Dakkapel prijzen vergelijken?

Vind eenvoudig de voordeligste dakkapel specialist

Vergelijk prijzen

In onderstaande tabel vind je een vergelijking van de verschillende soorten Velux dakkapellen, met hun kenmerken en de voor- en nadelen van elk model. Dit helpt je een weloverwogen keuze te maken op basis van jouw specifieke behoeften.

Soort Velux dakkapel Velux dakkapel basis Velux dakkapel serre Velux glazen dakkapel
Kenmerken Beschikbaar met 1, 2 of 3 dakramen naast elkaar 4 of 6 dakramen mogelijk geschikt voor dakhellingen van 35° tot 75° Geheel van glas, biedt panoramisch uitzicht
Voordelen Meer daglicht en Eenvoudig te installeren Tot 3x meer daglicht Vergunningsvrij te plaatsen in veel gevallen voegt extra loopruimte toe Maximale lichtinval en modern design
Nadelen Beperkter in grootte en opties vergeleken met andere modellen Hogere kosten dan basismodel Kan hogere kosten met zich meebrengen Mogelijk meer warmte-instraling zonder adequate zonwering
Scroll naar rechts voor meer informatie

Afhankelijk van jouw specifieke behoeften en omstandigheden kan het ene type Velux dakkapel beter geschikt zijn dan het andere. Hieronder worden gedetailleerde richtlijnen aangeboden om je te helpen bij het kiezen van het juiste model voor jouw situatie:

Deze optie is perfect als je snel een verandering wilt zien zonder al te veel te investeren. Het basis model biedt een uitstekende oplossing voor kleinere ruimtes of lagere budgetten, omdat het relatief goedkoop is en minder ruimte inneemt op het dak. Het verhoogt het daglicht en biedt net dat beetje extra ruimte dat je nodig hebt voor een comfortabelere kamer. Dit model is ook ideaal voor snelle en minder ingrijpende verbouwingen, waarbij de installatie binnen een dag voltooid kan zijn.

Als je jouw woning wilt uitbreiden zonder de zorgen van vergunningaanvragen, is de Velux dakkapel serre een uitstekende keuze. Dit model steekt maximaal 60 cm uit het dakoppervlak, waardoor het vaak vergunningsvrij geplaatst kan worden. Het is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een significante toename van zowel ruimte als natuurlijk licht. Met zijn grotere glasoppervlak en de mogelijkheid om tot zes dakramen te integreren, verandert dit type dakkapel een gewone zolder in een lichte, luchtige ruimte, perfect voor een thuiskantoor, speelkamer, of een extra slaapkamer.

Voor huiseigenaren die een moderne touch willen toevoegen aan hun woning is de Velux glazen dakkapel de ideale keuze. Dit type dakkapel is volledig van glas en biedt ongeëvenaarde mogelijkheden voor lichtinval en een panoramisch uitzicht. Het past bijzonder goed bij hedendaagse architectuurstijlen en is perfect voor ruimtes waar het uitzicht een centrale rol speelt, zoals ateliers of studio’s. Bovendien kan de glazen dakkapel een significant gevoel van ruimte toevoegen aan elke kamer, wat het een populaire keuze maakt voor renovatieprojecten waar esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan.

Dakkapel prijzen vergelijken?

Vind eenvoudig de 3 voordeligste specialisten

Vergelijk prijzen
Deze pagina delen

Reviews

C. P. Vos Dakkapel, dacht het wel! Wij hebben een goed bedrijf gevonden die ons een prefab dakkapel gaat plaatsen.
10
Thomas Mulder 6 meter dakkapel aangevraagd en netjes offertes hiervoor ontvangen!
8
L. E. Smits Wij waren op zoek naar een partij die een dakkapel kon plaatsen inclusief nokverhoging. Door Offertematcher drie bedrijven kunnen vinden.
8
Julia de Leeuw Deze vergelijkingssite zorgt eindelijk echt dat je geholpen wordt. Geen poespas!
10
M. N. Boer Offerte aangevraagd voor een dakkapel van 8 meter. Nu offertes vergelijken en een keuze maken.
9
David Koster Op andere website moest ik veel invullen en kwam ik er niet helemaal uit. Via offertematcher makkelijk en in duidelijke taal uitleg gevonden. Hier aanvraag gedaan en goede offertes ontvangen.
8
P. F. Willems Prijzen van offertes voor dakkapellen vielen mij uiteindelijk mee. Keuze gemaakt voor een dakkapel van 4 meter (prefab).
9
Anna Schouten Snel en makkelijk. Duidelijke uitleg door het installatie bedrijf.
8
J. D. van Loon Bedrijven goed geluisterd naar mijn wensen en een duidelijke offertes uitgebracht.
9
Max Verbeek Fijn en communicatief goed bedrijf. Alle voor informatie over een dakkapel goed kunnen vinden op de website. Ook 3 nette offertes ontvangen. Gewoon top!
10

Vind de beste dakkapel specialist voor jouw project.

Vergelijk prijzen
Offertes vergelijken
Geopend Vandaag 94 offertematches gemaakt
Klantreview score 4.8 | 274 reviews